August 2010

bak kata en Rasfan selaku lecturer subjek Visual Drawing"Awak sebagai seorang photographer nanti, berhentilah berposing. Banyakkan mengambil gambar-gambar lain. Janganlah asyik ambil gambar sesama awak sendiri."Demikianlah nasihat beliau kepada budak-budak Photo yang suka sangat meng-whore the camera or suka berposing

Hello guys,ini adalah antara hasil-hasil gambar yang dipetik daripada jari seorang penagihblog atau lebih dikenali sebagai pojiegraphy.enjoylah ;)Model : WadaLocation : St Paul's HillLocation : Zoo of MalaccaModel : MonyLocation : Photo StudioLocation : Hilir TownModel : YanaLocation : Hilir

Kali ni pasal sesuatu yang nak aku share kat korang ;)Bukan cerita sedih mahupun cerita happy. HAHA.after kelas visual drawing dengan en Rasfan yang sepatutnya berlansung pada pukul 9 tapi cancel kerana lecture tidak datang, aku macam biasa lepak dalam

Adakah anda ingin melihat kerja-kerja saya yang tidaklah cunn sangatsebagai seorang??Inilah hasilnya ;Panning ShotLocation : Uitm MelakaEvening ShotLocation : Tasik Tun Fatimah, UiTM Melaka.Monochrome ShotLocation : Tasik Tun Fatimah, UiTM Melaka.Evening+Night ShotLocation : Kolej LekiuLow Shutter/Bulb ShotLocation : Night at

Hello, welcome to my blog!

follow me
Follow us on