Berhenti Menulis Blog….

Sharing is caring!

buat seketika.

Alaaa, saya menulis atau tak menulis blog pun tak ada beza pun kan? Hehehe. *ayat nak minta perhatian sangat. Berkenaan dengan entri ni, just nak bagitau that I’ll be away for a while untuk bagi ruang diri ini meluangkan masa-masa yang tinggal di kampung halaman bersama dengan keluarga tersayang.
Saki baki hari ni aku nak spend time dengan family, makan sedap-sedap (sebelum back to daily routines) dan berehat sebaik mungkin. We must always remember, family comes first. Siapa la tak sedih kan nak tinggalkan kampung halaman dan entah la bila dapat balik (tengok tiket flight untuk balik raya pun mahal). Macam mana ni? 
Apa-apa pun, aku akan baca entri-entri yang dipost oleh rakan blogger yang lain jika ada masa lapang. Doakan perjalanan balik ke semenanjung baik-baik saja ya. emosi lebih pula hahaha

Jangan rindu aku ya? *ayat poyo* sobs
Sampai jumpa lagi di entri seterusnya. 
Regards,
Pojie

hello@pojiegraphy.com

Travel and Social Media Junkie

Comments

  • 02/06/2015

    Macam biase.. nak fly, dah sampai ws me

    reply
  • 02/06/2015

    Huhuhuhu sedihhh la pulak baca ,.hehe takpe la family first.nnt dah ada masa leh la blogging lagi..selamat bercuti bersama keluarga..jgn lupa sggah blog akk tau .ayat poyo tu haaa .rindu laaa bila tk nampak entri huhuhu..

    reply
  • 02/06/2015

    alaa yeke πŸ™ Have a safe journey :), Have a good quality time with family πŸ™‚
    get writting soon πŸ™‚

    reply
  • 02/06/2015

    hati hati yeppp πŸ˜€

    reply
  • 02/06/2015

    Have a safe journey… nanti balik story cerita kampung k… and wif lots of photos!!

    reply
  • 02/06/2015

    nnti story mory cerita kat kampung. πŸ™‚

    reply
  • 02/06/2015

    take care bro, nnti sampai semenanjung leh la lepak ngn team #Projektravel

    reply
  • 02/07/2015

    have fun yer πŸ˜€

    reply
  • 02/07/2015

    Semoga selamat sampai, meluangkan masa keluarga masa yang paling bermakna.. πŸ™‚

    reply
  • 02/07/2015

    kirim salam orang kampung ye Pojie

    reply
  • 02/07/2015

    semoga selamat sampai dan ya memang betul spend time dgn famili sangat2 berharga, will miss you and come back cepat2 kay πŸ™‚

    reply
  • 02/07/2015

    Have a safe journey….

    reply
  • 02/07/2015

    Buat terkejut sahaja. Hihihi… Anyway, have a safe journay… πŸ™‚

    reply
  • 02/07/2015

    take care! Anis sejak duduk rumah ni memang jarang online, banyak habiskan masa spend time dengan family ^_^

    reply
  • 02/09/2015

    6 februari las entry ..so sis JM nk lihat berapa lama gap 'berhenti menulis blog' tu adakah 3 hari, seminggu hehehe..yg pasti jgn gap terlalu lama sis JM merindui penulisan mu bukan rindu pada kamu nanti ada yg merajuk bila mendengar eheheh

    so enjoy your cuti-cuti2 di kg..dan selamat kembali ke semenajung ya..

    reply
  • 02/09/2015

    Wah JM rindu kat awak ye…..Saya jeles…hihihi…anyway, semoga selamat pergi dan balik.

    reply
  • 02/09/2015

    tak boleh nk windu2 sama abe MKL nanti kak Chenta jelezzzz!!!

    reply
  • 02/09/2015

    All the best utk semuanya Pojie.. salam ceria selalu. Akan ttp singgah bila ada perkongsian dari blog ini..
    P/s: Hari tu ada satu petang sempat menonton, Pojie jadi pengacara di tv.. menarik… Semoga terus sukses ye.. πŸ™‚ πŸ™‚

    reply
  • 02/10/2015

    alaaa jgn la berhenti!!! Nanti takde dh dpt tgok gmbr cantik2 dan info2 menarik.

    Lawa nya template baru. Nak juga camni!!!!

    reply
  • Ren
    02/10/2015

    Debor..ingatkan nak terus berhenti menulis. naseb baik *urut dada*

    reply
  • 02/11/2015

    makan angin puas2 bro . hehee

    reply
  • 02/15/2015

    Dah aa page kat bawah entri eaa..ok la senang skit nak baca entri lama2 just klik2 jer hehehe..lagi nampak kemas dari yang sebelum ni ..all the best pojie..

    reply
  • 02/16/2015

    Enjoy yr time with family….

    reply
  • 02/16/2015

    Salam. Hee blog bukanlah hakmilik kekal. Semoga ceria dan bermesra dengan keluarga dikampung.

    reply
  • 02/17/2015

    keluarga adalah keutamaan utama…happy holiday!

    p/s:Entri terbaik blog saya : Tips Sangat Luar Biasa Untuk Berjaya

    reply

Post a Comment

Hello, welcome to my blog!

follow me
Follow us on