Osaka with Air Asia X: Video pendek trip ke Osaka

Sharing is caring!

Dah selamat pulang ke tanah air selepas 4 hari 3 malam berada di Osaka, Jepun.
Terus terang cakap masih belum boleh move on *cuba sibukkan diri fikir pasal assignment yang menanti*. Come on, apa pun kenalah move on kan?
Sementara ada masa sikit ni, sempat la juga aku edit video teaser untuk mengubati rasa rindu di hati. Trip ke Jepun sebelum ni pun belum habis kongsi lagi and now dah nak share pasal Osaka pula. Apa-apa pun, enjoy!

Special thanks to Air Asia X for this amazing trip. Not to forget Universal Studios Japan and Osaka Tourism for preparing us lots of fun activities. Don’t forget to read on my next entries for Osaka!


This post is made possible through my media trip with Air Asia X in collaboration with Universal Studios Japan and Osaka Tourism Office

to check out Air Asia X flights to Osaka 

for more Osaka articles!

to see my Osaka travelogue video!

hello@pojiegraphy.com

Travel and Social Media Junkie

Comments

  • 10/10/2015

    #TeamTakBolehMoveOn.. haha.. ajar buat video please Dik Pojie..

    reply
  • 10/10/2015

    bestnya!!!

    reply
  • 10/11/2015

    musik latar menjadi sos utama untuk video teaser ni.
    terkhayal aku berada di osaka.

    ok satu hari nanti akan ku ke sana

    reply
  • 10/17/2015

    Betul kak. Enjoy sangat masa tu πŸ™‚

    reply
  • 10/17/2015

    Sama la kita Kak.

    #TeamTakBolehMoveOn heheh

    Boleh, insyaAllah. I am more than happy to help πŸ™‚

    reply
  • 10/17/2015

    Kebetulan background music kena dengan trip ni.

    InsyaAllah, one fine day! πŸ™‚

    reply
  • 10/29/2015

    pojie, next time ejas kasi lebar sikit video dalam entri boleh tak? baru umph nak tengok

    reply

Post a Comment

Hello, welcome to my blog!

follow me
Follow us on