Percutian rentas negeri dengan KOPETRO Travel & Tours

Sharing is caring! Facebook Twitter LinkedIn Email Siapa kata musim PKP ni kita tak boleh pergi bercuti? Boleh sebenarnya. Kerajaan dah umumkan bahawa aktiviti pelancongan…

Siapa kata musim PKP ni kita tak boleh pergi bercuti? Boleh sebenarnya. Kerajaan dah umumkan bahawa aktiviti pelancongan rentas negeri dah pun dibenarkan tetapi di bawah program “Gelembung Pelancongan Bersasar”. Senang cakap, “Gelembung Pelancongan” tu maksudnya melancong dengan menggunakan servis agensi pelancongan. Bukan sebarang agensi ye, agensi tu mestilah berdaftar dengan Kementerian dan kena patuh dengan segala SOP ketat.

Ye la ramai kita yang dah lama terperap tak boleh pergi mana-mana. If you need a fresher air, you can travel around… tapi kena book dengan travel agent & make sure patuh semua SOP. Jika nak book, antara agensi yang korang boleh book ialah KOPETRO Travel & Tours
Setelah beroperasi sekitar 30 tahun, it’s safe for me to say that agensi ini boleh dipercayai & tahu what travellers like us need. Ye la, trend travel sekarang ni dah tak sama macam dulu. Norma baharu la katakan. Pelbagai benda perlu dititikberatkan bagi menjaga keselamatan & kesihatan semua orang. Plus, taknak kena saman kalau terlanggar mana-mana peraturan.

Apa yang best dengan KOPETRO Travel & Tours ni ialah, agensi ni boleh bagi kita pakej bercuti mampu milik yang ikut taste dan bajet kita. Sesuai la dengan slogan agensi ni – ‘made for you’. Macam yang disyaratkan dalam program “Gelembung Pelancongan Bersasar”, semua aturan pasal percutian kita mestilah diuruskan oleh satu agensi. So kita tak perlu risau, sebab KOPETRO Travel & Tours boleh handle semuanya. Dari planning, ke booking hotel, sampai ke sewa transport pun agensi ni boleh handle. Barulah betul percutian yang “made for you”, kita tinggal pack barang aje.

Untuk tahu maklumat terkini, korang followlah akaun Facebook dan Instagram KOPETRO Travel & Tours sebab agensi ni selalu je post promo-promo yang limited.

Kira siapa cepat, dia dapat. Sekarang pun ada promo diskaun RM100 untuk 50 orang pertama yang booking pakej Pool Site Suite The Pines, Melaka ataupun pakej Golden Sands, Pulau Pinang. Wow! Lokasi-lokasi menarik tu. 

Kalau nak book, korang cuma perlu masukkan kod diskaun ‘KOPETRO Made For You‘ masa buat booking online melalui WhatsApp ke nombor 012-5657709 untuk menikmati diskaun sebanyak RM100. Senang, tak payah nak reka slogan ke bagai. Promosi masih lagi ada. Kalau ada yang berminat, book la sekarang. Jangan risau… semua urusan boleh dibuat secara online. 

Korang juga boleh tengok promo-promo kat website atau kalau nak lagi cepat, call je terus ofis KOPETRO Travel & Tours – 03-21641577 atau whatsapp 012-5657709 untuk booking.

Dah penat kan duduk rumah aje? Apa lagi, jom lah pergi bercuti! Tapi ingat, kita belum menang lagi tau. Travel travel juga, keselamatan kena jaga. Jaga jarak, bawa hand sanitizer & pakai face mask.

Maklumat di atas dikemaskini pada 23/04/2021.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *