POJIEGRAPHY DALAM MAJALAH LIBUR EDISI MEI 2015

Sharing is caring! Facebook Twitter LinkedIn Email Majalah Libur merupakan antara majalah travel yang menjadi kegemaran para pengembara untuk mendapatkan pelbagai tips, cadangan destinasi serta…

Majalah Libur merupakan antara majalah travel yang menjadi kegemaran para pengembara untuk mendapatkan pelbagai tips, cadangan destinasi serta banyak lagi. Setelah 12 tahun penerbitannya, Majalah percutian berbahasa Melayu ini mula memperkenalkan para travel blogger dalam ruangan Blog O’Rama, pada Disember 2014.
Featured in Libur Magazine (Mei 2015)
Rasa teruja jugalah apabila melihat nama blog terpampang dekat ruangan Blog O’Rama. Bukan sekadar ruangan kecil, hamek kau terus dapat 2 muka surat penuh semuanya untuk cerita aku sahaja. 

Previously ada juga cerita pasal ni di entri sebelumnya cuma itu ala-ala teaser (ahgitu!) sebab majalah masih lagi dalam pasaran. Kalau post semua benda, macam tak elok pula kan? Haaa, entri kali ni kita post semuanya. 
Minat menulis ni sudah lama ada dalam diri sejak habis sekolah menengah. Ambil kos computer programming, tapi dalam hati memang nak sangat bidang penulisan. Ambil kos seni fotografi, haa.. nasib minat fotografi juga. Sampai sekarang, akhirnya dapat juga masuk dalam bidang penulisan untuk degree. 
Artikel hasil penulisan sendiri di ruangan Destinasi Blogger
Gambar-gambar dibawah ni ialah artikel yang aku tulis berkenaan dengan pengalaman ke Tana Toraja (sekitar tahun 2014). Sebenarnya pengalaman ni sudahpun dikongsi dalam blog. Tapi, yang dalam majalah ni lagi complete from A to Z. 
Terima kasih buat Majalah Libur kerana membuatkan gambar-gambar yang aku hantar ni nampak lebih menarik setelah disusun oleh mereka. I heard Majalah Libur dah berhenti keluarkan majalah, I hope it is not true because i’m one of their loyal readers! 
Thank you juga kepada my classmate, Sheril sebab tolong belikan majalah ni. Kebetulan masa edisi ni keluar, aku masih dekat Europe.
MORE ABOUT MAJALAH LIBUR
Facebook
http://www.facebook.com/majalah.libur
Instagram
http://instagram.com/majalahlibur
Web
http://libur.karangkraf.com/
Hashtag
#BlogORamaLibur

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *