Vampire wannabe Photoshoot

Sharing is caring!

“Asyik aku saja yang shoot gambar untuk orang. Bilanya aku nak dishoot?”
Haaa. Inilah masanya. Tup tap tup tap, dalam pada kesibukan yang melanda tu. Sempat juga aku mengetopkan diri untuk photoshoot. By the way, ini just untuk photoshoot suka-suka sekali gus membantu rakan seperjuangan aku menyiapkan assignmetnya. Senang cerita menyelam sambil minum air kan? Kita tolong orang, kita juga dapat keuntungannya. Betul ke tidak?
Here’s the pictures :

Bajet ala-ala model sedang menunggu make up artist, fuh dapat juga la merasa. (Batak jap)
Jangan kutuk aku please, aku ni baru nak merasa. Cewah,

Okay, terasa seperti sedang berada di spa. Ada orang buat urut muka. Hampir terlena sebentar dalam kepenatan tu. Ayat macam tak boleh blah. Serious. HAHA

Yeah, im ready. Where’s the photographer?
Official Photo shoot Pictures :

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9

Serious, dalam selama aku hidup di bumi Lendu ni. This is my second photoshoot. Al-maklumlah, jadi seorang student photography ni bukan banyak shoot gambar sendiri. Yang banyaknya kena shoot gambar orang lain. Makan hati jugalah sikit. By the way, thanks to Nurul Syahirah Omar for the pictures. :]
FOLLOW ME ON TWITTER!

Follow @pojiegraphy


hello@pojiegraphy.com

Travel and Social Media Junkie

Comments

  • 03/04/2012

    makan hati anuar zain tengok.

    cool!

    reply
  • 03/04/2012

    Woewww…best picture….

    reply
  • 03/04/2012

    nice pic ;D

    reply
  • 03/06/2012

    beb napa shading u warna itam …. use coklat gelap … kryolan w12 … can makes gud shading … and more natural … apa pun nice pic u have … ๐Ÿ™‚

    reply

Post a Comment

Hello, welcome to my blog!

follow me
Follow us on